Mentorskap för tränare

Det aktiva beslutet att investera i din egna utveckling i tränaryrket med en mentor hjälper dig att lyckas. Genom att teckna ett mentorskap med mig kan du öka din tränarkompetens och få verktygen du behöver. Du kan få fler kunder och bli fullbokad lättare.

Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på att lyfta dig som tränare!

Paket 1 – 5 tillfällen, individuellt

Du träffar mig individuellt 5 tillfällen, live eller digitalt. De tre första tillfällena är relativt täta, 2 veckors mellanrum. De två tillfällena som kvarstår kan vara med större mellanrum. Det är viktigt med tid så att du får möjlighet att omsätta det som du kommer fram till under våra möten. Varje möte är 60 minuter långt. Du kommer efter varje tillfälle få uppgifter att genomföra som bygger på de utmaningar du önskar lyfta och utvecklas i.

Paket 2 – 4 tillfällen á 90 minuter i grupp

Du ingår i en grupp om 3-5 personer som träffas digitalt 4 ggr. Under dessa digitala möten kommer de utmaningar du har att lyftas, och dessa kommer att diskuteras i gruppen. Jag kommer att ge dig förslag på eventuella lösningar samt att gruppen kommer kunna bidra med förslag på möjliga lösningar.

Varför ha en mentor?

Mina erfarenheter visar att de som blir coachade med vägledning av en mentor får bättre utfall och en mer hållbar karriär som en personlig tränare.

Upplever du att det kan vara svårt att se lösningen och ta rätt beslut för dig eller din kund? När du behöver hjälp med att lyfta blicken, då är en mentor eller coach utifrån det som gör hela skillnaden.

Viktiga delar för att du ska nå prestationen att bli fullbokad som tränare, att kontinuerligt öka din kompetens och vara förberedd i varje kundmöte, börjar med insikt. Du är ansvarig över din motivation, ditt engagemang, och att bidra till att andra lyckas. Att lyckas startar med ditt egna självledarskap.  

Jag hjälper dig genom ett mentorskapsprogram som du kan köpa individuellt eller i grupp. Du får verktyg och ett utifrånperspektiv som ger dig insikt och ett engagemang för att att kunna lyfta och utveckla dig som tränare. 

Vad säger andra om mig?

Jag har varit på många utbildningar under mina 20 år som instruktör och tränare, träffat många många utbildare men ingen som är som Andreas! Han är en genuin lärare som jag aldrig kommer att glömma.

Hans pedagogiska förmåga att förmedla sin kunskap är väldigt enkel att förstå och det är pga hans egenskaper som människa. Lättsam, ej dömande, behandlar alla elever lika oavsett erfarenheter, väldigt jordnära person, äkta och humoristisk.

Jag har själv haft svårt med min inlärning och inte då vågat fråga på många utbildningar jag varit på…jag ville inte känna mig dum och trög. Det jag uppskattar hos Andreas är att jag kände mig väldigt avslappnad med lärandet och jag frågade så fort jag inte fattade fastän alla andra redan hade gjort det!

Du har betytt otroligt mycket för mig och min tränarkarriär Adde!! Det är jag otroligt tacksam för ❤️🙏🏼

Fortsätt med det du gör för det är du jävligt bra på 💪🏼👊🏼

Att ha en utbildare och ledare som Andreas Glennfalk är få förunnat. Under vår PT-utbildning såg jag och de andra eleverna alltid fram emot hans lektioner och workshops. Vi insåg snabbt att Andreas har en enorm kunskapsbank och gedigna erfarenheter som personlig tränare, coach och utbildare. Detta skapade trygghet hos oss. Men det som gjorde honom mest framgångsrik i våra ögon var att han ”såg” sina elever. Det var oss det handlade om. Detta har jag burit med mig i min egen relation till min kunder – vilket var ett av de viktigaste budskap Andreas ville förmedla.

Andreas hjälpte oss att fokusera på det mest väsentliga, samtidigt som vi inte fick släppa blicken på helheten. Och han gjorde det med mycket tålamod, humor, tydlighet och omtanke. Mitt omdöme av Andreas Glennfalk är att han är en av Sveriges bästa pedagoger och tränare. Den jag är idag som PT har jag till stor del att tacka Andreas för.

Vem kan inte älska Andreas ”Adde” vår ”PT Adde” Jag mötte honom första gången på ett spinningpass 1998 och efter det ville jag inget annat än att gå på just hans pass. Han var inspirerande, peppande och mycket kunnig inom träning. Han fick mig att bli cykelinstruktör, en dröm jag aldrig trodde skulle bli sann. Våra vägar slutade inte där. Några år senare vågade jag utbilda mig vidare och blev PT. Andreas jobbade då som lärare på SAFE. Även då gav han mycket av sig själv, hans erfarenhet och kunskap inom träning, hans personlighet, en glädjespridare, hans förmåga att få andra att lyckas och känna sig bra. Funderar du på att kontakta Adde för frågor inom träning så tveka inte.

Kontakta mig om du vill utvecklas i din yrkesroll och bli fullbokad lättare!