Bloggen för alla som tränar och tränar andra

Vad säger mina kunder?

Jag har varit på många utbildningar under mina 20 år som instruktör och tränare, träffat många många utbildare men ingen som är som Andreas! Han är en genuin lärare som jag aldrig kommer att glömma.

Hans pedagogiska förmåga att förmedla sin kunskap är väldigt enkel att förstå och det är pga hans egenskaper som människa. Lättsam, ej dömande, behandlar alla elever lika oavsett erfarenheter, väldigt jordnära person, äkta och humoristisk.

Jag har själv haft svårt med min inlärning och inte då vågat fråga på många utbildningar jag varit på…jag ville inte känna mig dum och trög. Det jag uppskattar hos Andreas är att jag kände mig väldigt avslappnad med lärandet och jag frågade så fort jag inte fattade fastän alla andra redan hade gjort det!

Du har betytt otroligt mycket för mig och min tränarkarriär Adde!! Det är jag otroligt tacksam för ❤️🙏🏼

Fortsätt med det du gör för det är du jävligt bra på 💪🏼👊🏼

Att ha en utbildare och ledare som Andreas Glennfalk är få förunnat. Under vår PT-utbildning såg jag och de andra eleverna alltid fram emot hans lektioner och workshops. Vi insåg snabbt att Andreas har en enorm kunskapsbank och gedigna erfarenheter som personlig tränare, coach och utbildare. Detta skapade trygghet hos oss. Men det som gjorde honom mest framgångsrik i våra ögon var att han ”såg” sina elever. Det var oss det handlade om. Detta har jag burit med mig i min egen relation till min kunder – vilket var ett av de viktigaste budskap Andreas ville förmedla.

Andreas hjälpte oss att fokusera på det mest väsentliga, samtidigt som vi inte fick släppa blicken på helheten. Och han gjorde det med mycket tålamod, humor, tydlighet och omtanke. Mitt omdöme av Andreas Glennfalk är att han är en av Sveriges bästa pedagoger och tränare. Den jag är idag som PT har jag till stor del att tacka Andreas för.